Amazon Szőnyeg
Szőnyegek, függönyök, lábtörlők, padlószőnyegek...
.

Luxus szőnyegek és lakástextil közvetlenül a gyártótól


Szőnyeg a parkettán

Az ideális szőnyeg


Mindenki életében megtörtént már az az esemény, amikor berendeztük, átrendeztük a lakásunkat. Sokszor problémát okoz, hogy a kiválasztott burkolatok, bútorok mellé nem találjuk meg az oda illő formájú, színű, anyagú szőnyeget. A Repülőszőnyeg.hu által forgalmazott prémium minőségű szőnyegek alternatív lehetőség mindazok számára, akik a hagyományos szőnyegválasztékban nem lelik meg az adott enteriőrbe leginkább illeszkedő szőnyeget. A lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt, hiszen a színek, formák, méretek végtelen variációs lehetősége áll rendelkezésre.


Színek a lakásban


A színek hatással vannak hangulatunkra, közérzetünkre, pulzusunkra, vérnyomásunkra. Környezetünk, lakásunk, munkahelyünk berendezési tárgyai a fénnyel összejátszva befolyásolják mindennapjainkat. A színek és színkombinációk összeválogatása a női rafinéria, valamint az üzleti marketing megbízható eszköze is, mivel a legtöbb emberben hasonló asszociációkat, érzelmi reakciókat váltanak ki.  Környezetünk, öltözékünk színeinek megválasztásával befolyásolni tudjuk, hogy az emberek hogy érzik magukat, amikor a lakásunkba, irodánkba lépnek, illetve milyen benyomása lesz rólunk annak, aki ránk néz.

Nyomasztó valóban a fekete a lakásban?

Kevés fekete kiegészítővel, részlettel, mindent elegánssá tudunk varázsolni.  De hogy mutat, ha pl. egy egész falat, vagy szobát feketére, sötétszürkére, sötétkékre  festünk, vagy tapétázunk? Elég csak egy falat kiemelni, a hatás már akkor is drámai. A fekete textíliáktól sem kell félni, kiegészítőként és nagy felületen is jól mutatnak.
Legyünk óvatosak,találjuk meg az egyensúlyt a színekkel, a világítással, színes bútorokkal. A padló inkább legyen világos, mint sötét.
Mindenképpen dekoráljuk a falat ha az fekete, vagy sötét színű.

Elérhetőség


Repülőszőnyeg
Cím: Nyíregyháza, Honvéd u. 40, 4400
Telefonszám: 06 30 539 0412
https://www.repuloszonyeg.hu