Elemzett sportfogadási tippek

Az online sportfogadás a kézi, lottózóban játszható tippmix kényelmesebb, modernebb, egyszerűbb változata. Valamelyik, bónuszok, oddsok vagy szimpátia által választott fogadóirodához be kell regisztrálni - vagy akár többhöz is - és azt a pénzt, amit amúgy a lottózóban elköltenél, feltöltöd. Gyakorlatilag egy számlát nyitsz, akárcsak a bankban. A hiedelmekkel ellentétben abszolút biztonságos a ki-, és befizetés is.
Miután minden kész van, neked annyi a dolgod, hogy otthon, vagy a munkahelyeden kényelmesen ülve kiválasztod a számodra szimpatikus eseményeket és egyenként, kombinációban vagy esetleg élőben megfogadod. Számos tippadó portál létezik, de ezek egy idő után mindig felszívódnak, bizonyára a nem túl sikeres tippjeik miatt. Az első között indított ilyen oldal Magyarországon a Tippmesterek, mely a mai napig kínálja ingyenes és fizetős tippjeit.

A nyerő tippek kiválasztásakor nagyon sok minden eldől, rengeteg idő és energia kell a csapatok hiányzóiknak követésére, a különböző ligák sajátosságainak megismerésére. Ma a tudatos és jövedelmező sportfogadás nem csak szimpla szerencsejáték, hanem egy remek és bárki számára elérhető lehetőség arra, hogy javítson pénzügyi helyzetén. Szinte a világ összes sporteseményére lehet fogadni tippmixen.