Što je Mutimir?

Mutimir je godišnje okupljanje mladih hrvatskih istraživača, iz znanosti i industrije, iz Hrvatske i inozemstva, koje organizira udruga Penkala. Cilj mu je stvoriti podlogu za buduće prijateljske i stručne veze u toj zajednici. Kao i prošlih godina, svi sudionici Mutimira imat će priliku kratko predstaviti svoj rad. Također, nekoliko ljudi održat će dulja predavanja (već u prijavi možete istaknuti jeste li zainteresirani za to). Bitan dio Mutimira ponovno će biti druženja na bazenu, na kavi i uz gitare.

Posebno nas veseli što je organizacijska ekipa ovogodišnjeg Mutimira proširena nekolicinom prošlogodišnjih sudionika! Željeli bismo na ovom Mutimiru vidjeti i nešto veći broj studenata pred diplomom, zainteresiranih za ulazak u svijet znanosti, pa će nam biti drago ako obavijestite najbolje studente koje znate o Mutimiru. Zahvaljujući prvom sponzoru Mutimira, firmi Visage Technologies, studentima ćemo moći ponuditi niži iznos participacije. Tako će redovna participacija iznositi 380 kuna, a studentska 250 kuna.

U ime svih organizatora, veselimo se Mutimiru pred nama te svim novim i starim sudionicima! Za više detalja o Mutimiru i ostalim aktivnostima članova Penkale, pogledajte [Facebook grupu Penkale]. Prijave su otvorene do 1. prosinca 2018. Ako imate dodatnih pitanja, javite nam se :)

Kratak opis, nekoliko slika i video s prvog Mutimira možeš naći [].

Logistika

  • Adresa: Ul. Viktora Šipeka 31, 49244, Stubičke Toplice.
  • Dolazak: 27. prosinca, ujutro. Odlazak: 28. prosinca, poslije podne.
  • Jedno noćenje, obroci, korištenje bazena je uključeno.
  • Prijevoz autobusom iz Zagreba.
  • Upoznavanje, predavanja i zabava!
  • Cijena: 380 kn (redovna) i 250 kn (za studente)

Mutimir 2017: Sudionici i područja istraživanja

[Proširi sve]

Recap 2016.