Photobooth huren

Waar kun je een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Veel aanbieders van fotohokjes bieden de mogelijkheid aan om een gastenboek te maken. Zij zorgen er dan voor dat iedereen op de foto gaat en laten iedereen een boodschap in het gastenboek schrijven. Bij elke boodschap wordt dan een fotostrip geplakt, zodat je van al je gasten een fotostrip met gekke bekken en grappige props in je gastenboek hebt.

photobooth hurenWe hebben nog een aantal handige tips op een rijtje gezet voor wanneer je een photobooth huurt op je bruiloft. Tip 1: Type photobooth op de bruiloft - een klassiek fotohokje of een open air photobooth?Wil je een photobooth op jouw bruiloft, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden.

huur een photoboothWaar kun je een photobooth huren voor een trouwerij?

Al overtuigd? De photobooth is errug leuk op jullie bruiloft. Wacht niet te lang met reserveren. Onze photobooth met achterwand heeft een ruimte nodig van 2×2 meter. Om de achterwand te kunnen plaatsen moet het plafond minimaal 2,5meter hoog zijn. Ja! Bij ons is onbeperkt printen ook écht onbeperkt. Waar je bij de meeste andere photobooth-verhuurders slechts 2 fotostripjes per serie krijgt (je kan dan “onbeperkt” twee stripjes per keer printen) mag je bij ons echt 100% onbeperkt printen.

Vind je de keuze niet voldoende? Dan kun je ook kiezen voor op maat gemaakte props. Daarnaast kun je ook de achtergrond van de fotostrip én die van het hokje personaliseren. Je ontvangt alle fotostrips ook digitaal. Mocht je meer willen dan alleen foto's, dan heeft Boooth ook een videobooth of een GIF-booth.

jongens van de photoboothWil je ook een photobooth huren voor een trouwerij?

In de prijs inbegrepen zit begeleiding en wat leuke attributen. Props voor het fotohokjeOm het fotohokmomentje nog leuker en gekker te maken, krijg je bij het huren van een fotohokje vaak een aantal props erbij. Deze props zijn voorwerpen zoals snorretjes en brillen op stokjes, gekke shawls en pruiken of andere dingen waarmee je jezelf gek kunt aankleden.


Check dus even wat je allemaal bij de photobooth krijgt en wat je nog zelf moet regelen. Je ziet al… bij het vergelijken van photobooths kan je op meer dingen letten dan alleen op de prijs. Vergelijk ze daarom goed en kies een photobooth die bij jullie bruiloft past. ps.


Met een photobooth en fotostrip in jullie huisstijl trek je direct de aandacht! Wil je meer bezoekers op je website genereren? Kies dan voor de extra opties van onze fotohuisjes, zoals de directe upload van foto’s naar je website. Ben je benieuwd wat bezoekers van jouw merk of bedrijf vinden? Laat ze de enquête invullen en krijg alle e-mailadressen achteraf.

Snel een photobooth huren voor je bruiloft?

USB met digitale foto’s.Na het feest gaan wij een USB stick met alle digitale foto’s van het evenement naar u toesturen. De foto’s zijn in hoge resolutie, speciaal voor als u of uw gasten een grote foto willen afdrukken. Gastenboek;Foto enveloppen;Aangepast photobox design;Aangepast touch-screen achtergrond. 5 uur lang onbeperkt foto’s maken en printen;Opbouw voor de feest en afbouw daarna;Photobooth assistent tijdens het feest;Uitgebreide set party props;Uw eigen naam en/of logo op de fotostrip;Fotoprint achtergrond, die wij voor u ontwerpen;Gratis bezorging 70 km van Wieringerwerf*;Alle foto’s op USB.

Dat wil zeggen: onbeperkt collage's en boomerangs maken, bij een onbemande photobooth geen tijdslimiet (tot een maximum van 24 uur), bezorging en installatie binnen een straal van 50km vanaf ons kantoor in Leidschendam, gratis props, onbeperkt SMSen en achteraf ontvang je alle foto’s direct via WeTransfer!.

Jouw gasten gaan voor de kiekjeskubus staan. Drukken op het touchscreen beeldscherm om te starten. Ze pakken snel nog even uit de kist een leuke hoed, een bril of een andere “prop”. Het aftellen gaat beginnen: 3-2-1 .....FLITS!Ze drukken op print en de foto’s vallen binnen een paar seconden in het opvangbakje.

Wil je ook een photobooth huren voor als je gaat trouwen?

Een fotohokje, soms ook wel fotoautomaat genoemd, is een automaat of een kleine kiosk waarin je foto's kan laten maken. Dergelijke kiosken in openbare ruimtes werken op basis van muntinworp, waarbij de genomen foto's direct worden afgedrukt na het inwerpen van een (Euro)munt.Als we het echter hebben over het boeken van een fotohokje voor een feest of evenement dat je zelf gaat organiseren, dan hebben we het natuurlijk niet over een fotohokje dat met munten werkt.


Dus oefen, oefen, oefen totdat u uw fotocabine in uw slaap bij elkaar kunt zetten.Verkrijg de juiste rekwisietenGeen enkele fotohokje is compleet zonder rekwisieten. Ze maken het poseren leuker en stimuleren aanwezigen om creatief te zijn. Het neemt ook een deel weg van de angst die sommige mensen hebben over poseren voor een foto omdat ze voldoende worden afgeleid door de rekwisieten.Je kunt je eigen rekwisieten maken met houten stokken, papier en een lijmpistool, of zelfs wat kopen op Amazon.


Wilt u uw feest compleet maken met een photobooth, of wilt u deze gebruiken voor het maken van een unieke marketingcampagne? Neem dan snel contact op met Huur een Photobooth om uw booth te claimen in de omgeving Almere. Uiteraard kunt u eerst vrijblijvend informatie inwinnen over de mogelijkheden. U bereikt ons per e-mail of telefonisch.


Ons antwoord? Dat hangt af van aantal factoren. De kosten voor het huren van een photobooth zijn helemaal afhankelijk van wat voor soort photobooth je kiest en welke opties je hierbij kiest. Heb je een kleiner budget, dan zijn onze Classic en Vintage goede opties. Ben je op zoek naar iets unieks en heb je meer te besteden, dan kun je denken aan de Curve, Air Graffiti of Professionele Fotograaf.